Alameda da Estação - Trofa

Schréder biedt een duurzame verlichtingsoplossing voor een veilige en levendige openbare ruimte

De stad Trofa heeft 42,000m² land teruggevorderd voor de ontwikkeling van een nieuw district - Alameda da Estação - om ervoor te zorgen dat het centrum van de stad aantrekkelijk en leefbaar blijft voor de lokale bewoners. Het nieuwe gebied, waar vroeger een treinstation en een werf was, werd omgetoverd tot een groene ruimte van 13,000m² met 250 bomen en meer dan 17,000m² voetgangersgebied, 730 meter fietspad en 700m² sport- en recreatiegebied met trampolines, een skatepark en basketbalveld. In het centrum is een grote open ruimte waar verschillende openlucht evenementen plaatsvinden zoals concerten.
Om er voor te zorgen dat de bewoners ten volle kunnen profiteren van dit gebied, hebben de lokale autoriteiten gekozen voor een verlichtingsinstallatie van Schréder, wat zou zorgen voor veiligheid en comfort tijdens de nacht en tegelijkertijd bijdraagt aan een harmonieuze esthetische ambiance. 
De Piano Midi verlicht de fietsroutes en de voetgangersgebieden. Het verfijnde ontwerp van de Piano integreert perfect in het landschap en biedt een helder uniform licht tijdens de nacht. 
De krachtige OMNIstar schijnwerper is geïnstalleerd op 12 meter hoge masten voor het verlichten van de grote open ruimte, het skatepark, het basketbalveld en de parkeerplaatsen. Het benodigde aantal lichtmasten is beperkt waardoor mensen zonder belemmeringen kunnen bewegen. 
Piano en Douro LED armaturen verlichten de toegangswegen naar dit nieuwe gebied.
Ter aanvulling van dit project is de St. Martinho de Bougado kerk in noord Alameda aangelicht door een nieuwe installatie. De SCULP schijnwerpers, uitgerust met warm witte LEDs, zorgen voor een visueel contrast tussen Alameda en de kerk.
Het hele gebied is verlicht met LED armaturen voor het creëren van veilige en levendige ruimtes die mensen aanmoedigen om naar buiten te gaan, ook in de avond. Bovendien zorgen de lange levensduur van de LEDs met het lage energieverbruik en de lage onderhoudseisen ervoor dat dit een duurzame oplossing is die nog vele jaren mee kan. 
De lokale autoriteiten en de bewoners zijn blij met de nieuwe wijk welke nu mooier, comfortabeler en veiliger is dan voorheen.

Pagina afdrukken Download de foto's

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com