Nederland - Nederlands Verander

Gondomar paviljoen - Portugal

Visueel comfort en eenvormigheid voor de televisie-uitzending

Het Gondomar paviljoen werd in 2007 opgetrokken om er alle evenementen in de ruime omgeving van Porto te organiseren.

 

Een esthetisch design en een sterk functioneel karakter waren de doelstellingen waaraan bij de bouw van het complex en de opmaak van het verlichtingsconcept voldaan moest worden.

 

De verlichtingsvereisten zijn inderdaad veelzijdig, want het paviljoen kan voor sportevenementen, theateropvoeringen of handelsbeurzen gebruikt worden.


De keuze viel op de Neos 3 dankzij de grote fotometrische veelzijdigheid van de diverse bruikbare reflectoren.

 

De compacte afmetingen en de zuivere vormgeving van de Neos 3 bieden ook de mogelijkheid om het verlichtingstoestel te laten verdwijnen in de draagstructuur, waardoor de visuele impact miniem wordt.

Pagina afdrukken

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com